Cases - The Call Company - The Call Company

Cases

Vi kender det alle sammen. Inden vi booker et hotel eller tager ud og spiser på en restaurant, hører vi lige vores omgangskreds, om de har hørt om stedet, eller tjekker online, hvilke anmeldelser andre mennesker har givet. Vi vil så nødigt blive skuffede og ende med beskidte håndklæder på hotelværelset eller, i værste fald, en madforgiftning fra et besøg på den forkerte restaurant.

På samme vis er The Call Company klar over, at det kan være vigtigt for dig at vide, hvorfor andre har valgt at outsource til lige netop os, hvordan samarbejdet løbende har fungeret, og hvad de har fået ud af det. Med andre ord, du vil gerne føle dig sikker, før du vælger os som ekstern samarbejdspartner og se, at andre har haft succes med det.

Vi er meget bevidste om, at vi repræsenterer din virksomhed og dit brand, hvorfor vi vil gøre alt for at klæde dig på til trygt at overlade dine salgs- og serviceaktiviteter til os. Derfor kan du nedenfor læse forskellige cases med nuværende og tidligere kunder, der sammen med os har sat ord på samarbejdet og den værdi, det har skabt for dem.