Receptionistservice - The Call Company

Receptionistservice

Har I ikke selv en reception, eller er jeres receptionist ikke til stede, kan vi tilbyde at tage telefonen og besvare kundens henvendelse. Det kan være jeres receptionist er optaget af en anden telefonsamtale eller en samtale med en kunde ved skranken – det er uhøfligt at lade telefonen ringe både overfor kunden, som står i receptionen, men også overfor den kunde, der hænger i røret.

Med The Call Company som samarbejdspartner, kan I roligt bruge den tid på kunderne, der er nødvendig uden at være bange for, at andre bliver glemt. Vi sørger for at alle opkald bliver besvaret og booker gerne en tid direkte i jeres kalender, stiller om til den rette medarbejder eller svarer kunden på, hvornår I er ledige til en samtale.

Vi kan også løse andre receptionistopgaver for jer så som, kalenderstyring, viderestilling og beskedservice.

360 graders kundeservice

Vi kan varetage alle de opgaver, I har inden for kundeservice og listen er nærmest uudtømmelig. Vores force er blandt andet, at vi er meget fleksible, og derfor kan vi hurtigt tilpasse os i travle perioder, så I kan være sikre på, at alle kundehenvendelser bliver besvaret inden for jeres krav.