Job som Key Account Manager

Job som Key Account Manager

Key Account Manager med kundeserviceerfaring

Vil du være med til at gøre The Call Company til et af de bedste steder at placere kundeserviceopgaver? Kan du drive salget fra kundemøde til færdig aftale, og kan du være med til at udarbejde den kommercielle strategi for kundeservice og eksekvere den i fællesskab med vores team?

The Call Company A/S leder lige nu efter en stærk salgsprofil med kundeserviceerfaring, der kan være med til at udvide vores kundeservicekompetencer og vores portefølje af kundeservicekunder.

Som KAM skal du spænde bredt: du skal kunne løse komplekse opgaver, arbejde analytisk, samt finde nye kunder og være med til at udarbejde nye kommercielle strategier.

I din rolle vil blive en del af et stærkt team bestående af to projektledere og en salgschef. Rollen som KAM giver mulighed for både at arbejde fra vores kontor i Aarhus og København. Der skal forventes en del rejseaktivitet i forbindelse med jobbet. I rollen som KAM vil det primære fokus være at udbygge kundeporteføljen indenfor kundeservice og udvikle vores kommercielle strategi. Der vil desuden skulle ageres som projektleder på udvalgte eksisterende kunder. Udover at blive del af vores kommercielle team, vil du også blive en del af The Call Company familien, der er en brancheførende dansk telemarketingsvirksomhed med stærke værdier og et solidt fundament. Virksomheden består på nuværende tidspunkt af ca. 250 ansatte fordelt på vores lokationer i Aarhus, Thisted og København. I mange år har The Call Company været en af Danmarks førende virksomheder til at løse outboundopgaver for eksterne virksomheder. Nu vil vi gerne udvide vores kompetencefelt og engagement inden for kundeservice opgaver, hvilket en ny KAM skal hjælpe os med.

Vi forventer at du har…

Vi ser også at vores kandidat taler flydende dansk og engelsk, og det vil være en fordel at kunne begå sig på de øvrige skandinaviske sprog.

Som person ser vi gerne at du…

Som KAM skal du…

Den nuværende kundeportefølje inkluderer bl.a. den tyske virksomhed Engelbert Strauss og C More blandt mange andre spændende kunder i The Call Company.

Løn efter kvalifikationer. Lønnen består af en fast grundløn samt en bonusmodel, der afspejles af teamets og virksomhedens resultater.

Ved spørgsmål til stillingen kan der rettes henvendelse til Salgschef Alex Appelby på 31 78 49 01 eller ala@thecallcompany.dk. Ansøgning og CV skal sendes til hr@thecallcompany.dk.

Hvem er vi?

The Call Company drives af en unik, sælgende, ung og dynamisk kultur og med en brancheerfaren ledelse. Vi er en virksomhed i konstant udvikling, og du vil få stor medindflydelse på denne udvikling og på dine egne arbejdsområder.
Da vi er en del af en meget social, men også meget konkurrencedrevet virksomhed, skal du være udadvendt, dreven, men også kunne lide at vinde – uanset om det er, når du besøger kunder, eller udfordrer en af os andre ved bordtennisbordet.

Det praktiske

Arbejdstiden er 37 timer om ugen. Den primære arbejdstid vil ligge i tidsrummet fra 8.30-16.30 på hverdage, men det forventes, at du er der, når kunderne eller produktionen kræver det. Dermed er arbejdstiderne meget flydende, og du kan forvente at hjemmearbejdsdage og dage på kontoret i Aarhus, Thisted eller København bliver en del af din hverdag. Du vil komme til at have primær reference til virksomhedens salgschef.

Virksomhedens hovedsæde er i Aarhus, men har afdelinger i såvel København og Thisted. Du kan således komme fra hele landet 🙂
Lønnen består af en fast månedsløn samt af en bonus målt på individuelle og teambaserede salgs- og udviklingsmål samt virksomhedens generelle resultater. Der er pensionsordning tilknyttet jobbet og naturligvis mobil, bærbar m.v.

Tiltrædelse hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette kandidat.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Del med dine venner på

Til toppen