Leadgenerering - The Call Company - The Call Company
Leadgenerering

Leadgenerering

Hvis du fortsat vil vækste din virksomhed, er leadgenerering et afgørende indsatsområde. Men at finde nye potentielle kunder er en tidskrævende proces, som ikke giver nogen løfter. De fleste erhvervsdrivende ved, at det opsøgende arbejde kræver en masse timer, som man ikke kan fakturere nogen steder – og derfor potentielt set er spildte kræfter. Derudover er der formentligt noget, du er bedre til og synes er væsentligt sjovere end at arbejde med leadgenerering.

Derfor har The Call Company skabt en tilgang dedikeret til leadgenerering. Kort sagt er vi specialister i at finde relevante kundeemner til din virksomhed. Så kan du koncentrere din salgsindsats på netop dem og ikke køre forgæves til møder, som viste sig ikke at være relevante. Vores medarbejdere får en overordnet indføring i din virksomhed og kan således formidle dine produkter, koncepter og budskaber på overordnet, men kompetent og professionel vis. Vi går målrettet efter det formulerede kundesegment. Det vil sige, at vi i tæt dialog med din virksomhed belyser, hvem de nye kunder skal være, hvor de findes, og hvad deres motivation er.

Leadgenerering skal føre til vedvarende kunder

Ét er at finde flere relevante kundeemner med leadgenerering – noget andet er at fastholde dem. Hos The Call Company ser vi holistisk på din virksomhed, og derfor har vi et skarpt fokus på at fastholde de nye kunder. Dette kan eksempelvis gøres ved at indrullere dem i vores loyalitetsprogram. Vi tror på, at gode forretninger skabes ved at holde nye kunder, såvel som eksisterende, tæt til kroppen. Den vedvarende dialog med din målgruppe giver afgørende indsigt og dermed din virksomhed mulighed for at være på forkant med ønsker, behov og eventuelle faldgruber. Og det hele starter med leadgenerering.

Flere kunder er lig med mere ansvar

Leadgenerering kan hurtigt blive til et sort hul, man konstant øser penge i, hvis ikke de nye leads bearbejdes. Dette ved vores sælgere alt om, og derfor har de den fremadrettede dialog for øje allerede ved det første opkald. Vi kommunikerer i øjenhøjde, da vi tror på, at jo mindre asymmetrisk kommunikationsforholdet er mellem afsender og modtager, jo større chance er der for en vedvarende relation. Det handler om, at kunderne føler sig hørt, og at de mærker, at vi tager hånd om dem. Ved leadgenerering bliver vi dit ansigt eller din stemme udadtil. Der følger et stort ansvar om at efterlade det bedst mulige indtryk, så det bliver nemt for din sælger at samle dialogen op – og det er et ansvar, vi tager meget alvorligt. Derfor er vores medarbejdere uddannet i kommunikation og salg for netop at kunne yde dig og dine kunder den absolut bedste service.

Har du fået blod på tanden, så tøv ikke med at kontakte os. Vi står altid klar til at tage en uforpligtende snak om, hvordan vi kan være behjælpelige i din jagt på nye relevante kundeleads. Og vi kan også hjælpe med f.eks. mødebooking.