Telefonsalg - The Call Company - The Call Company
Telefonsalg

Telefonsalg

Telefonsalg, telesalg eller direkte salg. Kært barn har mange navne, men servicen er den samme. Vi tager direkte kontakt til din målgruppe via telefon med fokus på at sælge dit produkt eller ydelse. Hvad enten det er B2B eller B2C salg, opsøgende salg eller mersalg, arbejder vi dedikeret og målrettet med potentialet i dine kundeemner for at øge dit samlede salg og antal af kunder.

Permission marketing – effektiv kanvassalg

Som telemarketingbureau har vi mange års erfaring med telefonisk kanvassalg, og det ses på de resultater, vi leverer til vores kunder. I vores arbejde for hele tiden at forbedre vores kunders konverteringsrater arbejder vi i The Call Company primært med permission marketing, når vi ringer ud.

Med permission marketing er den store forskel, at de mennesker, vi kontakter, forud har givet tilladelse til, at vi må kontakte dem. På den måde har vi et helt andet udgangspunkt for dialogen over telefonen, da vi ikke afbryder modtageren på samme måde som med kold kanvas. I stedet har vi muligheden for at indgå i en dialog uden først at skulle overkomme en indledende irritation over vores henvendelse. Resultaterne af denne type telefonsalg taler for sig selv, og det har været en game changer i relation til de tilbagemeldinger og konverteringsrater, man tidligere har set i branchen.

Hvis du ønsker at indlede en dialog om, hvordan vi via fokuseret telefonsalg, et loyalitetsprogram eller mødebooking kan være med til at vækste din forretning, står vi altid klar til at tage en uforpligtende snak om dine behov og ønsker, og hvordan vi kan være med til at indfri dem.